rip
Liczba opinii:
( 0)
Mieszkaniec

End User
|
 |
« : 03 Lipiec, 2010, 22:02:02 » |
|
jerrylux48 z TimeZone, zaprezentowal fotki swojego Speedmastera. Warto pokazac, bo na slabych fotkach zegarek duzo traci. link do tematu na TZ Meteorite dial Speedmaster  Meteorite dial Speedmaster  Meteorite dial Speedmaster  Meteorite dial Speedmaster  Meteorite dial Speedmaster  Meteorite dial Speedmaster  Meteorite dial Speedmaster  Meteorite dial Speedmaster  Meteorite dial Speedmaster  Meteorite dial Speedmaster
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubama
Liczba opinii:
( 2)
Mieszkaniec

|
 |
« Odpowiedz #1 : 04 Lipiec, 2010, 08:40:32 » |
|
Fantastyczna tekstura  i fotki prima sort Swoją drogą, Speedy nawet jakby dostał tarczę z suszonej kaki pawiana to wyglądałby co najmniej bardzo dobrze.
|
|
|
|
|
|
Mit einem Rolex im Arsch fuelt mann sich wie im Himmel
|
|
|
|
Blazd
|
 |
« Odpowiedz #2 : 04 Lipiec, 2010, 09:33:50 » |
|
A ja jestem na nie!  Może dlatego, że zbieram meteoryty i dla mnie to profanacja. Obopólna zresztą. Szkoda meteoryta, szkoda zegarka... Dla mnie to jest jak np. wydobycie jakiegoś posągu pochodzącego ze starożytnego Egiptu i pocięcie go tak, by jakiś nowobogacki miał materiał na płytki w łazience. I w takich kategoriach to powyżej traktuję.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 04 Lipiec, 2010, 09:41:25 wysłane przez Blazd »
|
|
Pilot i nurek.
|
|
|
Darecki
Liczba opinii:
( 0)
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #3 : 04 Lipiec, 2010, 10:41:40 » |
|
Piękna a jaki dekiel... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wojtekn
Liczba opinii:
( 0)
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #4 : 04 Lipiec, 2010, 16:21:59 » |
|
A ja jestem na nie!  Może dlatego, że zbieram meteoryty i dla mnie to profanacja. Obopólna zresztą. Szkoda meteoryta, szkoda zegarka... Dla mnie to jest jak np. wydobycie jakiegoś posągu pochodzącego ze starożytnego Egiptu i pocięcie go tak, by jakiś nowobogacki miał materiał na płytki w łazience. I w takich kategoriach to powyżej traktuję. sorry za OT ale bardzo mnie zaciekwiles masz moze jakies fotki swojej kolekcji?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blazd
|
 |
« Odpowiedz #5 : 04 Lipiec, 2010, 17:29:44 » |
|
A tu pokazywałem: http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=248&start=0Zresztą ciekaw jestem co panowie byście mówili, gdyby np. jakaś kobitka wypruła z tej Omesi mechanizm i zrobiła sobie z niego naszywkę na torebkę, bo w sumie czemu nie? Błyskotka to jak każda inna przecież...
|
|
|
|
|
|
Pilot i nurek.
|
|
|
jabberwocky
Liczba opinii:
( 0)
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #6 : 04 Lipiec, 2010, 20:27:26 » |
|
Zresztą ciekaw jestem co panowie byście mówili, gdyby np. jakaś kobitka wypruła z tej Omesi mechanizm i zrobiła sobie z niego naszywkę na torebkę, bo w sumie czemu nie? Błyskotka to jak każda inna przecież...
A wiesz gdzie ostatnio widziałem spinki do mankietów z _działających_ automatów? W Genewie. Między stoiskiem JLC a Roleksa. Tak, podobały mi się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blazd
|
 |
« Odpowiedz #7 : 04 Lipiec, 2010, 20:34:36 » |
|
Mówiąc szczerze nie zaskoczyłeś mnie tym i tymi konkretnymi markami.  Zresztą po tarczy z g... dinozaura na tegorocznym zegarkowym targowisku próżności to nic mnie nie zdziwi.  Ale to nie znaczy, że ma mi się podobać.
|
|
|
|
|
|
Pilot i nurek.
|
|
|
jabberwocky
Liczba opinii:
( 0)
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #8 : 05 Lipiec, 2010, 10:48:46 » |
|
Mówiąc szczerze nie zaskoczyłeś mnie tym i tymi konkretnymi markami.  'Stoiskiem' to niewłaściwe słowo. Bardziej gablotą. A zdecydowanie większą wiochę potrafi odstawić UN czy Hublot niż JLC/Rolex...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grzesiek
Liczba opinii:
( 0)
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #9 : 05 Lipiec, 2010, 14:17:18 » |
|
tarczy z g... dinozaura  zaintrygowałeś mnie, jakieś szczegóły, link?
|
|
|
|
|
|
-Co myslisz, Czesiu? -Myśle, że śpie, melepety!
|
|
|
|
|
porcelain
Liczba opinii:
( 1)
Mieszkaniec

|
 |
« Odpowiedz #11 : 05 Lipiec, 2010, 21:44:02 » |
|
POwitoł ŚWIETNA  Cholera, tarczy na żywo mógłbym się przyglądać pewnie godzinami  Mam zajawkę na meteoryty, ale dla mnie to też ciekawy materiał na np. biżut. Bardzo mi się podoba, gdy coś co samo w sobie jest ciekawe ale wizualnie nie zawsze pociągające nabiera drugiego życia w takiej na przykład omedze. No kurna świetna 
|
|
|
|
|
|
porcelain: boso, ale w ostrogach
|
|
|
jabberwocky
Liczba opinii:
( 0)
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #12 : 06 Lipiec, 2010, 08:52:29 » |
|
No kurna świetna  A jak na żywo wygląda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M.O.D.
Liczba opinii:
( 0)
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #13 : 28 Lipiec, 2010, 18:20:48 » |
|
A jak na żywo wygląda...
Oj, wygląda świetnie. Miałem przyjemność podziwiać ją.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jabberwocky
Liczba opinii:
( 0)
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #14 : 29 Lipiec, 2010, 12:28:05 » |
|
Oj, wygląda świetnie. Miałem przyjemność podziwiać ją.
Jakbym jej na żywo nie widział to tam by był pytajnik :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|